JUDEŢUL ARAD
ŞCOALA GENERALĂ GALŞA

Învăţătoare POP RODICA GEORGINA


 Prieteni şi parteneri

Grupa "URSULEŢII" a Grădiniţei Covăsînţ


Ecole Fougan de Mer


Forumul Amstaff România


Champion Of Rings Kennel - România

Sfârşit de an şcolar 2012

          Se apropie cu paşi repezi sfârşitul de an şcolar şi începutul verii. Dacă aş face un bilanţ aş putea spune că a fost un an bun, plin de lucruri şi de întâmplări frumoase.    

           Agitatie, entuziasm, flori, careuri  pline ochi de elevi însoţiţi de părinţi sau bunici, sperând să fie recompensaţi cu un premiu, sau măcar cu o menţiune, aşa a arătat, în câteva cuvinte, ultima zi din anul şcolar 2011 / 2012.

            Atmosfera a fost una încărcată de emoţii amestecate cu bucurie.  Buchetele de flori, croiala sobră a rochiilor,  au oferit imagini deosebite în ultima zi de şcoală.

         Chiar dacă a fost greu Cireşarii au mai dovedit un an şcolar. Azi, 22 iunie, 2012 ei  şi-au văzut efortul din acest an încununat de succes.

          Cei mai buni, Flavius, Andrei J., Luisa, Roland, Alice, Cristina, Mădălin şi Andrei R., urmaţi foarte aproape de alţi elevi foarte buni, Ioana, Adriana, Traian, Denisa, şi Vanesa au primit premii constând în diplome şi cărţi.

               Trebuie să-i amintesc pe cei patru care nu au precupeţit nimic pentru a depăşi obstacolul din clasa I şi s-au remarcat printr-un real progres: Ema, Adi, Maria şi Gabriel…Felicitări şi ţineţi-o tot aşa !

          Cinste tuturor celor care au luat în serios meseria de elev şi nu s-au lăsat. Anul viitor sper ca rezultatele să fie şi mai bune.

                                                 Succes în clasa a III-a şi

                                       VACANŢĂ PLĂCUTĂ TUTUROR !

                     Să nu-i uităm însă pe acei oameni minunaţi ce, ca de fiecare dată, ne trimit sacoşe pentru a avea în ce pune cărţile de poveşti primite de Cireşari ca premii de sfârşit de an şcolar.

 Mulţumiri echipelor firmelor

                 EXONIA HOLDING

                           şi

                ARTIS DESINGN